Yıldız Teknik Üniversitesi ve

* Sistem ve Ağ Uzmanlığı Eğitimi

* Yazılım ve Veritabanı Uzmanlığı Eğitimi

* Microsoft Windows ve Office Eğitimi

Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgi Teknolojileri Eğitiminde bir ilki gerçekleştiriyor.

Element Akademi, alanlarının en iyilerinden oluşan eğitmen kadrosuyla ve titizlikle hazırlanmış eğitim içerikleriyle üniversitedeki sınıf ortamını bilgisayarınıza taşıyarak canlı e-sınıf sistemi ile Bilgi Teknolojileri Eğitimleri vermeye başlıyor.

Sistem ve Ağ Uzmanlığı, Yazılım ve Veritabanı Uzmanlığı ve Bilgi Teknolojileri ve Ofis Eğitimlerine bilgisayarınızın başından katılacak, sorularınızı canlı olarak soracak, yapılan dersleri daha sonra tekrar kayıtlardan izleyebileceksiniz.

Tüm öğrencilerin birebir ilgi göreceği, hiçbir dersin kaçırılmayacağı eğitimler Element Eğitim Teknolojileri A.Ş. nin ileri teknolojisi, Microsoft IT Akademi güvencesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi akademik kalitesi ile sunulmaktadır. Eşdeğer programlardan ekonomik olarak daha avantajlı şartları öğrencilere sunan Element Akademi bu alanda Türkiye' de bir ilki gerçekleştirmektedir.

Kayıt için tıklayınız.