YTÜ 100. Yıl Konseri

Yıldız Teknik Üniversitesi 100. Yıl kutlamaları kapsamında düzenlenen Türk Sanat Müziği Konseri ve Resim Sergisi 23 Eylül 2011 tarihinde Ankara TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi konser salonunda gerçekleştirildi.

100. Yıl Konseri

Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül himayesinde düzenlenen konser YTÜ Vakfı Kurucu Başkan Vekili ve Sanayi Ticaret Eski Bakanı Sayın Ali Coşkun başkanlığında YTÜ Vakfı Ankara Şubesi tarafından organize edildi.

Yıldız Teknik Üniversitesi Vakfı Ankara Şubesi tarafından düzenlenen 100. Yıl Türk Sanat Müziği Konserine, TBMM Başknı Cemil Ciçek, Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen katıldı.

Geçtiğimiz dönemlerde bakanlık görevi yürüten Abdülkadir Aksu ve Vecdi Gönül'le birlikte ANAP döneminde Başbakanlık görevini yürüten Yıldırım Akbulut katılımcılar arasındaydı. AK Parti Elazığ Milletvekili Necati Çetinkaya ve Saadet Partisi Eski Genel Başkanı Recai Kutan'ın da katıldığı etkinlikte
YTÜ Vakfı Kurucu Başkan Vekili ve Sanayi Ticaret Eski Bakanı Ali Coşkun tarafından yazılan eserler seslendirildi.

Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Ayvaz ve Vakıf Başkanı Ahmet Turgut’un da katıldığı konserde yılın sanatçısı olarak seçilen Melihat Gürses özel konser verdi.

Video İçin Tıklayınız.