Jehan Barbur Yardım Konseri

1.Sosyal Sorumluluk Şenliği Jehan Barbur Yardım Konseri Jehan Barbur , Mardin' deki bir ilköğretim okulu adına Yıldız'da !

1.Sosyal Sorumluluk Şenliği Jehan Barbur Yardım Konseri

Jehan Barbur , Mardin' deki bir ilköğretim okulu adına Yıldız'da !

25 - 26 Nisan tarihlerinde ki 1.Sosyal Sorumluluk Şenliği kapsamında 26 Nisan'da "Jehan Barbur Yardım Konseri" gerçekleştiriyoruz.

Müthiş sesi , büyüleci performanslarıyla büyük hayran kitlelerine ulaşan Jehan Barbur ,Yardım Konseriyle Yıldız öğrencilerinin de gönlünü fet etmeye geliyor. Bu yıl 3.sünü düzenleyeceğimiz Geleneksel Oditoryum Yardım Konserinde elde edilen tüm gelir Mardin'deki bir ilköğretim okulu adına aktarılacaktır.Mardin'deki kardeşlerimiz için hepinizi bu muhteşem konsere bekliyoruz.

Yer : Yıldız Teknik Üniversitesi Yıldız Kampüsü Oditoryum Salonu
Bilet Fiyatı : 10 TL

Tarih : 26 Nisan
Başlama Saati : 20.00

* Bilet satışları A blok içi ve Davutpaşa Kampüsü yemekhane binası içerisinde gerçekleşmektedir.

İletişim :

* Serhan Semerci 0554 777 59 02